Als zelfstandige zonder personeel (ZZP'er) komt er een moment waarop er teveel werk in te weinig tijd gedaan moet worden.
Rond dat moment sta je voor een keuze: uitbreiden, geen nieuw werk meer aannemen of een samenwerking aangaan. Ik heb voor dat laatste gekozen.

IIvD en Rijs Solutions zijn wat betreft bedrijfsactiviteiten zeer vergelijkbaar. Beide richten zich op web en ICT oplossingen voor particulieren en het midden en klein bedrijf.

Waar IIvD met VoIP en Google Apps een specialisatie heeft, is Rijs Solutions juist gespecialiseerd in Office 365 en hardware.
Door elkaar in de overlap te ondersteunen en in de specialismen te verbreden, zagen we kansen voor een succesvolle samenwerking.

Via deze weg wil ik u graag informeren over mijn samenwerking die ik in 2015 ben aangegaan met Rijs Solutions uit Wapenveld.

Concreet uit deze samenwerking zich in de volgende aspecten:

  • De telefonische bereikbaarheid van IIvD wordt ondersteund door Rijs Solutions. Het kan dus voorkomen dat, indien u met IIvD belt en ikzelf niet bereikbaar ben, u wordt doorverbonden naar mijn collega’s van Rijs Solutions (doorgaans Bert van Rijssen of Rik Jans). Zij kunnen uw vragen beantwoorden, storingen oplossen en/of problemen in kaart brengen en daarop handelen. Doordat we inzicht hebben in elkaars agenda’s is het inplannen van afspraken makkelijk en wordt u praktisch altijd direct geholpen.
  • Rijs Solutions heeft in het centrum van Wapenveld een computerspeciaalzaak en heeft mede daardoor een breed assortiment van hardware en software in voorraad. De mensen van Rijs Solutions zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen en testen en demonstreren regelmatig de nieuwste apparaten bij hen in de winkel. Zoals nu recentelijk de Intel ComputeStick. Mede hierdoor ben ik namens IIvD in staat om een breder assortiment aan producten sneller te kunnen leveren. In geval van hardware levering, kan er in overleg met u voor gekozen worden de facturatie rechtstreeks vanuit Rijs Solutions te regelen.
  • De technische dienst van Rijs Solutions, met uitgebreid reparatiecentrum in Wapenveld, is in staat om praktische alle hardware zelf te repareren. Tablets, smartphones, laptops, printers, etc. De monteurs van Rijs Solutions gaan, net zoals ikzelf, geen uitdaging uit de weg.
  • Samen met Rijs Solutions ben ik mij aan het verdiepen en verbreden in de mogelijkheden van domotica, of ook wel huisautomatisering genoemd. Wij volgen gezamenlijk trainingen met het doel ons daarin te kunnen certificeren en richten in de winkel van Rijs Solutions een demonstratieruimte in.
  • Ten slotte ontstaat door de samenwerking meer capaciteit bij werkzaamheden op locatie en/of het verhelpen van storingen. Zo kan ik in onderling overleg beslissen om samen of in plaats van mijzelf een collega van Rijs Solutions bij u langs te laten komen.
  • In alle gevallen blijf ik uw vaste en eerste aanspreekpunt en eventuele contracten of zakelijke afspraken blijven tussen u en IIvD bestaan.

Kortom, door deze samenwerking ben ik in staat u nog beter van dienst te zijn en sneller te kunnen handelen in geval van problemen. Voor meer informatie over Rijs Solutions en een indruk van de diensten en producten die zij aanbieden, verwijs ik u graag door naar www.rijssolutions.nl.

Voor vragen rondom deze nieuwe samenwerking, kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen.